top of page

Gek
                                                         GEK VAN DE FIETS


Driewielers, mountainbikes, ligfietsen, fixies, riksja's, racefietsen, tandems, omafietsen,
bakfietsen, BMX, crossfietsen,.... ik ben al lang gefascineerd door de verschillende mechanismes waarmee ze in beweging geraken.

Als fervente fietser leerde ik mezelf enkele basisprincipes aan, maar het smaakte naar meer ! Daarom besloot ik om de studies van fietsenmaker te volgen.

Keer op keer als ik 'stalen ros' zie, heb ik zin om deze eens onder handen te nemen. Vandaar mijn beslissing om er iets meer mee te doen...

Met veel plezier  bied ik dan ook mijn kennis en vaardigheden aan om u te helpen bij eender welk euvel waar je trouwe tweewieler mee af te rekenen krijgt !


Sinds april 2017 toverde  ik mijn garage om tot een 'atelierke'... veel plaats was er niet, werkijver en plezier des te meer.
Er werden heel veel herstellingen gedaan, maar meer en meer kwam de vraag naar nieuwe fietsen, attributen en gadgets uit de fietswereld.
Daarom besloot ik om het atelier te vernieuwen en om te bouwen naar een ruimte waar iedereen terecht kan voor reparaties en aankopen.
Nieuwe fietsen, helmen, sloten, verlichting, manden, tassen, enz. hebben er nu ook hun plaats gekregen in het gezellige Yoeto.
 

bottom of page