top of page

OOp de homepagina van deze site vindt u een overzicht van de fietsen die momenteel voorradig zijn. Bij vragen over andere modellen, kan je steeds contact opnemen voor verder info.

frappe.png

Koptekst 1

Iedereen wil iets nieuws en spannends creëren. Als fietsliefhebbers met een grote droom wilden we een unieke fiets creëren. We wilden meer dan alleen een vlotte rit van A naar B. We wilden de geheel nieuwe ervaring van een stadsfietstocht, de perfecte combinatie van beweging en plezier. Dus hoe doe je dat? Welnu, we hebben besloten om het bestaande opnieuw te definiëren en een verrassingselement op te nemen. In ons geval kwam de eerste door het nemen van eenvoudige maar elegante stadsfietsvormen. De tweede werd bereikt door ze vol innovaties en verborgen technologie te proppen. Dat is toen de moderne forenzencyclus werd gecreëerd.

Stel je je ideale fiets voor: hij is praktisch, hij is veilig en hij is elegant. Een echte allrounder als geen ander. Dat is het idee achter Frappe-cycli. We waren van mening dat als we stijl en bruikbaarheid combineren, je het beste van twee werelden krijgt. En daar draait het allemaal om, jij en je fiets en de emoties die je voelt als je erop rijdt. De vreugde wanneer u een ontspannen rit maakt in een nabijgelegen park of de gemoedsrust wanneer u weet dat u op tijd op uw werk zult zijn. Zelfs hoe ontspannen je kunt worden als je eindelijk wat tijd hebt om te fietsen. We wilden dat Frappe je vriend zou zijn wanneer je het het meest nodig hebt.

Dus we zijn erin geslaagd om een ​​fiets te maken die precies dat zou zijn. De technologie achter de schoonheid zorgt ervoor dat ze opvallen. We zijn er trots op dat we gewone onderdelen nemen en buitengewone Frappe maken. De samenstelling van tijdloos design en moderne technologie maakt onze fietsen uniek in zijn soort.

bottom of page